Archiprix 2018-TR Architecture Students Graduation Projects Competition

In the Archiprix 2018-TR Architecture Students Graduation Projects Competition, the new graduates of METU Architecture Department were granted awards for different categories. Ömer Faruk Ağırsoy was awarded the first prize, Arda Ertan Yıldız got the third prize, Dersu Değer had honorable mention and Büşra Öner had jury award of encouragement.

We congratulate our graduates who received their awards at the ceremony held on December 7, 2018 at Çankaya University.

Archiprix 2018-TR Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projeleri Yarışması'nda  bölümümüz mezunlarından Ömer Faruk Ağırsoy birincilik ödülüne, Arda Ertan Yıldız üçüncülük ödülüne, Dersu Değer mansiyon ödülüne ve Büşra Öner jüri teşvik ödülüne layık görülmüştür.

7 Aralık 2018 Cuma günü Çankaya Üniversitesi'nde gerçekleşen törende ödüllerini alan öğrencilerimizi kutlarız.