METU Architectural History Graduate Researches Symposium “Spaces / Times / Peoples: Nostalgia and Architectural History” December 24-25, 2015

Middle East Technical University Graduate Program in Architectural History organizes a series of symposiums bi-annually, open to graduate students and researchers who have recently completed their Ph.D. studies. The ninth meeting of the symposium series will take place on December 24-25, 2015 and focus on the theme of “Spaces / Times / Peoples: Nostalgia and Architectural History”.

You can find the call for papers in this link.

ODTÜ Mimarlık Tarihi Lisansüstü Araştırmaları Sempozyumu
“Mekanlar / Zamanlar / İnsanlar: Nostalji ve Mimarlık Tarihi”
24-25 Aralık, 2015

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Tarihi Anabilim Dalı, iki yılda bir, lisansüstü öğrencilerin ve doktoralarını yeni tamamlamış araştırmacıların katılımına açık bir sempozyum serisi düzenlemektedir. Bu sempozyumların dokuzuncusu, 24-25 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek ve “Mekanlar / Zamanlar / İnsanlar: Nostalji ve Mimarlık Tarihi” temasına odaklanacaktır.

Bildiri çağrısını bu bağlantıda bulabilirsiniz.