ODTÜ Mimarlık Tarihi Lisansüstü Sempozyumu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Tarihi Anabilim Dalı, iki yılda bir, lisansüstü öğrencilerin ve doktoralarını yeni tamamlamış araştırmacıların katılımına açık bir sempozyum serisi düzenlemektedir. Bu sempozyumların on birincisi, 19-20 Aralık 2019 tarihinde düzenlenecek ve “Mekanlar / Zamanlar / İnsanlar: Kurgu ve Mimarlık Tarihi” temasına odaklanacaktır.

Çağrı metnine buradan ulaşabilirsiniz.

METU Architectural History Graduate Symposium

Middle East Technical University Graduate Program in Architectural History organizes a series of symposiums bi-annually, open to graduate students and researchers who have recently completed their Ph.D. studies. The eleventh meeting of the symposium series will take place on December 19-20, 2019 and focus on the theme of “Spaces / Times / Peoples: Fiction and Architectural History”

You may find the call for papers by clicking here